onsdag den 11. marts 2015

Ipad og mobil holdere - af cowboybukser


I håndarbejde er der stadig gang i at producere ting af brugte cowboybukser - "Hvad kan jeg få ud af et par brugte cowboybukser?", og jeg vil det kommende stykke tid poste en stribe indlæg med hvert sit cowboybuksetema.

Hvert barn har jo lavet flere projekter, og begge de 5. klasser, jeg underviser laver samme projekt, så derfor har det været muligt at samle emnerne på denne måde. :-)

Denne gang gælder det så ipad- og mobiltasker, som er lavet af bukseben. De smalle er rigtig gode til mobilerne, og de lidt bredere til ipads. Fordelen ved at bruge buksebenene er, at de allerede er syet sammen forneden og i siderne.Her er 3 forskellige versioner af lukketøj. Alle 3 er med knapper, men den ene er lukket med bånd, som er syet på i modsatte side af tasken end knappen er, nummer to er båndet erstattet af en hårelastik, der var en klassekammerat, der var så venlig at donere ;-), og den sidste er lukketøjet lavet et stykke linning med knappehul fra selve bukserne - ret smart.

En taske er dekoret med et "i", hvor selve "i'et" er stykke stof syet på med maskine, og prikken over er en knap, syet på i hånden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar